Meny

» Speldosor
» Julpyramid
» Goebel
» Lampskärmar
» Juldekorationer
» Dockskåp & miniatyrer
» Vättar
» Skäggtomtar
» Enesco

» Om butiken
» Hitta hit

»
Svenska
» English
 

 

Andra länkar
Presenter
Gåvor
Paris

Om Tyger o Tidlösa Ting

I början av Köpmangatan i Gamla Stan hittar du Tyger o Tidlösa Ting. På hyllorna i butiken trängs änglar och tomtar med speldosor som kan få ögonen på vilken liten flicka som helst att tindra. Här kan du köpa mängder med saker som du egentligen inte behöver men inte kan motstå.

Inne i butiken hittar man massvis med juldekorationer, original-dalahästar, vackra vykort över Stockholms sevärdheter och lampskärmar i egen design som kan piffa upp vilket hem som helst.


Vill du beställa en produkt?

Vi erbjuder möjligheten att beställa våra produkter med postförskott eller faktura, efter överrens- kommelse per telefon eller mail.
 

Betalningsmedel

Vi tar emot valutorna SEK (svenska kronor), USD (amerikanska dollar) samt EUR (euro). Vi erbjuder också naturligtvis betalning med i princip alla betal- och kreditkort i butiken.
 

Tax Free

Butiken har Tax Free-försäljning. 
 

Roliga fakta

Tyger o Tidlösa Ting har varit med i många roliga och intressanta sammanhang. Till exempel var vi så sent som i november 2006 med i ett japanskt reseprogram. Huset butiken ligger i har ett spännande förflutet, och vi har både varit med i ett program om övernaturliga väsen på TV3, och i boken Stockholms Spökhus.

Faktum är att Köpmangatan är Stockholms tidigast belagda gatunamn, och det går knappast att förneka dess skönhet. Är du intresserad av att läsa mer om Köpmangatans historia, och vad som finns på gatan förutom Tyger o Tidlösa Ting, kan du följa länken här: Wikipedia
 

Kontakta oss


Köpmangatan 1, 111 31 Stockholm

Telefon:
+46(0)70 032 64 08

E-post:
info@tygerotidlosating.se
 

Copyright © Tyger o Tidlösa Ting AB 2007